Новел Недвижности

Изработка на енергетски сертификати

Согласно законската регулатива, сертификат за енергетски карактеристики на зграда се издава за сите згради и градежни единици кои се продаваат или издаваат под закуп.

Агенција „Новел Недвижности“ во соработка со лиценцирана компанија за вршење енергетска контрола посредува во изработка на Сертификати за енергетска ефикасност.

Ексклузивна понуда Сите

3
0 €

Шифра: J3485
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 83 m2. Екстра: Централно Парно, Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 83 m2. Ekstra: Centralno Parno, Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
100000 €

Шифра: L0755

Се продава куќа во Скопје, Нерези со површина од 247 m2. Екстра: Цена: 100000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Nerezi so povrshina od 247 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR
Повеќе 100000 €
2
59500 €

Шифра: J3322
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59500 EUR
Повеќе 59500 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

2
62500 €

Шифра: J3364
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 58 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Клима. Цена: 62500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 58 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Klima. Cena: 62500 EUR
Повеќе 62500 €
2
60000 €

Шифра: J3495
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 69 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 60000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 69 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
1
74400 €

Шифра: J3496
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Водно со површина од 62 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 74400 EUR Se prodava stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 62 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 74400 EUR
Повеќе 74400 €

Понуда - Издавање на станови Сите

2
350 €

Шифра: A10583
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Лифт, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Lift, Parking. Cena: 350 EUR
1
350 €

Шифра: A5505
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 57 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Клима, Сопствено парно. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 57 m2. Ekstra: Lift, Parking, Klima, Sopstveno parno. Cena: 350 EUR
2
250 €

Шифра: A11771
2 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 66 m2. Екстра: Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 250 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 66 m2. Ekstra: Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

3500 €

Шифра: C0627
6

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Нова Зграда, Гаража. Цена: 3500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Garaza. Cena: 3500 EUR
5
2500 €

Шифра: C0626
5 , 6

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR
3
3500 €

Шифра: C0622
3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 400 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 3500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 400 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 3500 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

3
410 €

Шифра: E1641
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран, Паркинг, Употребна дозвола. Цена: 410 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran, Parking, Upotrebna dozvola. Cena: 410 EUR
6
2900 €

Шифра: E1468
6 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 290 m2. Екстра: Сопствено парно, Греење на струја. Цена: 2900 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 290 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Greenje na struja. Cena: 2900 EUR
3
350 €

Шифра: E1951
3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 66 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 66 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR

Пребарување


Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Водно 62 m²
280 €
Се издава Стан во Црниче 41 m²
230 €
Се издава Стан во Карпош 4 50 m²
240 €
Се издава Стан во Аеродром 55 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.