Новел Недвижности

Продажба на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 24

Продажба на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 24

2
123000 €

Шифра: L0722
2 , 2

Се продава куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 123000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 123000 EUR
Повеќе 123000 €
4
640000 €

Шифра: L0680
4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 640000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 640000 EUR
Повеќе 640000 €
5
200000 €

Шифра: L0449
5 , 3

Се продава куќа во Скопје, Топанско Поле со површина од 317 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Џакузи. Цена: 200000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Topansko Pole so povrshina od 317 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, DJakuzi. Cena: 200000 EUR
Повеќе 200000 €
60000 €

Шифра: L0735

Се продава куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 76 m2. Екстра:. Цена: 60000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 76 m2. Ekstra:. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
140000 €

Шифра: L0714
1

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 78 m2. Екстра:. Цена: 140000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 78 m2. Ekstra:. Cena: 140000 EUR
Повеќе 140000 €
3
269000 €

Шифра: L0688
3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 269000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 274 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 269000 EUR
Повеќе 269000 €
3
80000 €

Шифра: L0661
3 ,

Се продава куќа во Скопје, Волково со површина од 180 m2. Екстра: Греење на струја, Паркинг. Цена: 80000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Volkovo so povrshina od 180 m2. Ekstra: Greenje na struja, Parking. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
3
125000 €

Шифра: L0486
3 , 1

Се продава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 125000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 110 m2. Ekstra: Parking. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €
5
225000 €

Шифра: L0336
5 , 2

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 249 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 225000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 249 m2. Ekstra: Sopstveno parno. Cena: 225000 EUR
Повеќе 225000 €
3
150000 €

Шифра: L0648
3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Припор со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Паркинг, Гаража. Цена: 150000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Pripor so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Parking, Garaza. Cena: 150000 EUR
Повеќе 150000 €
2
72000 €

Шифра: L0497
2 ,

Се продава куќа во Скопје, Визбегово со површина од 85 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 72000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 85 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 72000 EUR
Повеќе 72000 €
450000 €

Шифра: L0530

Се продава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 547 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 547 m2. Ekstra:. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €

Шифра: L0722

2 , 2

Се продава куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 123000 EUR
123000 €

Шифра: L0680

4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 640000 EUR
640000 €

Шифра: L0449

5 , 3

Се продава куќа во Скопје, Топанско Поле со површина од 317 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Џакузи. Цена: 200000 EUR
200000 €

Шифра: L0735

Се продава куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 76 m2. Екстра:. Цена: 60000 EUR
60000 €

Шифра: L0714

1

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 78 m2. Екстра:. Цена: 140000 EUR
140000 €

Шифра: L0688

3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 269000 EUR
269000 €

Шифра: L0661

3 ,

Се продава куќа во Скопје, Волково со површина од 180 m2. Екстра: Греење на струја, Паркинг. Цена: 80000 EUR
80000 €

Шифра: L0486

3 , 1

Се продава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 125000 EUR
125000 €

Шифра: L0336

5 , 2

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 249 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 225000 EUR
225000 €

Шифра: L0648

3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Припор со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Паркинг, Гаража. Цена: 150000 EUR
150000 €

Шифра: L0497

2 ,

Се продава куќа во Скопје, Визбегово со површина од 85 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 72000 EUR
72000 €

Шифра: L0530

Се продава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 547 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR
450000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 93 m²
450 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
250 €
Се издава Стан во Центар 76 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.