Новел Недвижности

Издавање на деловен простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 52

Издавање на деловен простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 52

6
3000 €

Шифра: E1830
6 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 3000 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 3000 EUR
1
350 €

Шифра: E1859
1 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 100 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift. Cena: 350 EUR
1
500 €

Шифра: E1969
1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
20
0 €

Шифра: E2072
20 , 3

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 742 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 742 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
2
0 €

Шифра: F1027
2 ,

Се издава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Излог, Магацин. Цена: 0 EUR Se izdava lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Izlog, Magacin. Cena: 0 EUR
7500 €

Шифра: H0184
12

Се издава празен деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 2590 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 7500 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 2590 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 7500 EUR
4
2440 €

Шифра: E2094
4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 244 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 2440 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 244 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 2440 EUR
1
3150 €

Шифра: E0950
1 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 450 m2. Екстра: Лифт, Реновиран, Греење на струја, Паркинг, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 3150 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 450 m2. Ekstra: Lift, Renoviran, Greenje na struja, Parking, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 3150 EUR
9
2500 €

Шифра: E0319
9 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 350 m2. Екстра: Централно Парно, Гаража. Цена: 2500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 350 m2. Ekstra: Centralno Parno, Garaza. Cena: 2500 EUR
4
1200 €

Шифра: E0756
4 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Лифт, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Lift, Sopstveno parno. Cena: 1200 EUR
4
1800 €

Шифра: E1654
4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 1800 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 1800 EUR
3
450 €

Шифра: E1849
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 450 EUR

Шифра: E1830

6 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 3000 EUR
3000 €

Шифра: E1859

1 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: E1969

1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR
500 €

Шифра: E2072

20 , 3

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 742 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: F1027

2 ,

Се издава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Излог, Магацин. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: H0184

12

Се издава празен деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 2590 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 7500 EUR
7500 €

Шифра: E2094

4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 244 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 2440 EUR
2440 €

Шифра: E0950

1 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 450 m2. Екстра: Лифт, Реновиран, Греење на струја, Паркинг, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 3150 EUR
3150 €

Шифра: E0319

9 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 350 m2. Екстра: Централно Парно, Гаража. Цена: 2500 EUR
2500 €

Шифра: E0756

4 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Лифт, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR
1200 €

Шифра: E1654

4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 1800 EUR
1800 €

Шифра: E1849

3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 450 EUR
450 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.