Новел Недвижности

Издавање на канцеларии во Скопје, Македонија Страна 1 од 26

Издавање на канцеларии во Скопје, Македонија Страна 1 од 26

4
850 €

Шифра: E1840
4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 850 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 850 EUR
6
3000 €

Шифра: E1830
6 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 3000 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 3000 EUR
7
4850 €

Шифра: E0837
7 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 373 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 4850 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 373 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 4850 EUR
11
6660 €

Шифра: E0864
11 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 444 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Паркинг. Цена: 6660 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 444 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Parking. Cena: 6660 EUR
0 €

Шифра: E1645

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Alarm, Kamera. Cena: 0 EUR
900 €

Шифра: E1677
1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 147 m2. Екстра: Употребна дозвола. Цена: 900 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 147 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola. Cena: 900 EUR
1
350 €

Шифра: E1859
1 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 100 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 350 EUR
3
1080 €

Шифра: E1574
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 135 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 1080 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 135 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 1080 EUR
3
400 €

Шифра: E1202
3 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 400 EUR
3
600 €

Шифра: E0633
3 , 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 90 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Клима. Цена: 600 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 90 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Klima. Cena: 600 EUR
3
300 €

Шифра: E1295
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 300 EUR
3
450 €

Шифра: E1849
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 450 EUR

Шифра: E1840

4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 850 EUR
850 €

Шифра: E1830

6 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 3000 EUR
3000 €

Шифра: E0837

7 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 373 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 4850 EUR
4850 €

Шифра: E0864

11 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 444 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Паркинг. Цена: 6660 EUR
6660 €

Шифра: E1645

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: E1677

1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 147 m2. Екстра: Употребна дозвола. Цена: 900 EUR
900 €

Шифра: E1859

1 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 100 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: E1574

3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 135 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 1080 EUR
1080 €

Шифра: E1202

3 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR
400 €

Шифра: E0633

3 , 2

Се издава канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 90 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Клима. Цена: 600 EUR
600 €

Шифра: E1295

3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: E1849

3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 450 EUR
450 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 93 m²
450 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
250 €
Се издава Стан во Центар 76 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.