Новел Недвижности

Продажба на магацински простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 1

Продажба на магацински простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 1

250000 €

Шифра: Q0106

Се продава магацин во Скопје, Скопска Црна Гора со површина од 545 m2. Екстра: Цена: 250000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Skopska Crna Gora so povrshina od 545 m2. Ekstra: Cena: 250000 EUR
Повеќе 250000 €
39000 €

Шифра: Q0104

Се продава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 39000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 39000 EUR
Повеќе 39000 €
165000 €

Шифра: Q0105

Се продава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 405 m2. Екстра: Лифт. Цена: 165000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 405 m2. Ekstra: Lift. Cena: 165000 EUR
Повеќе 165000 €

Шифра: Q0106

Се продава магацин во Скопје, Скопска Црна Гора со површина од 545 m2. Екстра: Цена: 250000 EUR
250000 €

Шифра: Q0104

Се продава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 39000 EUR
39000 €

Шифра: Q0105

Се продава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 405 m2. Екстра: Лифт. Цена: 165000 EUR
165000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.