Новел Недвижности

Продажба на деловен простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 11

Продажба на деловен простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 11

3
0 €

Шифра: N0176
3 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 67 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 67 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
3
128000 €

Шифра: N0154
3 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 90 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Кујнски елементи. Цена: 128000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 90 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Kujnski elementi. Cena: 128000 EUR
Повеќе 128000 €
10
0 €

Шифра: N0155
10 , 5

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 397 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 397 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
1
26000 €

Шифра: P0301
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 32 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 26000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 32 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 26000 EUR
Повеќе 26000 €
1
24000 €

Шифра: P0298
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 20 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 24000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 20 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 24000 EUR
Повеќе 24000 €
1
26000 €

Шифра: P0297
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 26000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 20 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada. Cena: 26000 EUR
Повеќе 26000 €
270000 €

Шифра: N0181
2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 270 m2. Екстра: Цена: 270000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 270 m2. Ekstra: Cena: 270000 EUR
Повеќе 270000 €
1
35000 €

Шифра: P0280
1 , 2

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR
Повеќе 35000 €
1
225000 €

Шифра: P0268
1 , 2

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 150 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 150 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Повеќе 225000 €
1
92000 €

Шифра: R0122
1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 92000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 340 m2. Ekstra: Cena: 92000 EUR
Повеќе 92000 €
1
27000 €

Шифра: N0162
1 , 1

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 25 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 27000 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 25 m2. Ekstra: Klima, Izlog. Cena: 27000 EUR
Повеќе 27000 €
4
120000 €

Шифра: P0291
4 , 2

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима. Цена: 120000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima. Cena: 120000 EUR
Повеќе 120000 €

Шифра: N0176

3 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 67 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0154

3 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 90 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Кујнски елементи. Цена: 128000 EUR
128000 €

Шифра: N0155

10 , 5

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 397 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: P0301

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 32 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 26000 EUR
26000 €

Шифра: P0298

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 20 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 24000 EUR
24000 €

Шифра: P0297

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 26000 EUR
26000 €

Шифра: N0181

2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 270 m2. Екстра: Цена: 270000 EUR
270000 €

Шифра: P0280

1 , 2

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR
35000 €

Шифра: P0268

1 , 2

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 150 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR
225000 €

Шифра: R0122

1 ,

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 92000 EUR
92000 €

Шифра: N0162

1 , 1

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 25 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 27000 EUR
27000 €

Шифра: P0291

4 , 2

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима. Цена: 120000 EUR
120000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.