Новел Недвижности

Продажба на дуќани во Скопје, Македонија Страна 1 од 6

Продажба на дуќани во Скопје, Македонија Страна 1 од 6

1
26000 €

Шифра: P0301
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 32 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 26000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 32 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 26000 EUR
Повеќе 26000 €
1
24000 €

Шифра: P0298
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 20 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 24000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 20 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 24000 EUR
Повеќе 24000 €
1
26000 €

Шифра: P0297
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 26000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 20 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada. Cena: 26000 EUR
Повеќе 26000 €
1
35000 €

Шифра: P0280
1 , 2

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR
Повеќе 35000 €
1
225000 €

Шифра: P0268
1 , 2

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 150 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 150 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Повеќе 225000 €
4
120000 €

Шифра: P0291
4 , 2

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима. Цена: 120000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima. Cena: 120000 EUR
Повеќе 120000 €
1
23770 €

Шифра: P0287
1 , 1

Се продава наместен локал во Скопје, Аеродром - Нова Железничка со површина од 23 m2. Екстра:. Цена: 23770 EUR Se prodava namesten lokal vo Skopje, Aerodrom - Nova Zeleznichka so povrshina od 23 m2. Ekstra:. Cena: 23770 EUR
Повеќе 23770 €
1
35000 €

Шифра: P0281
1 ,

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 22 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 22 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR
Повеќе 35000 €
1
13000 €

Шифра: P0264
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 11 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 13000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 11 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 13000 EUR
Повеќе 13000 €
1
0 €

Шифра: P0292
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Аеродром со површина од 20 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 20 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
1
0 €

Шифра: P0288
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Магацин, Излог, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Magacin, Izlog, Sopstveno parno, Parking. Cena: 0 EUR
1
19500 €

Шифра: P0285
1 , 1

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 23 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 19500 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 23 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 19500 EUR
Повеќе 19500 €

Шифра: P0301

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 32 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 26000 EUR
26000 €

Шифра: P0298

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Автокоманда со површина од 20 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 24000 EUR
24000 €

Шифра: P0297

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 26000 EUR
26000 €

Шифра: P0280

1 , 2

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR
35000 €

Шифра: P0268

1 , 2

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 150 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR
225000 €

Шифра: P0291

4 , 2

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима. Цена: 120000 EUR
120000 €

Шифра: P0287

1 , 1

Се продава наместен локал во Скопје, Аеродром - Нова Железничка со површина од 23 m2. Екстра:. Цена: 23770 EUR
23770 €

Шифра: P0281

1 ,

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 22 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR
35000 €

Шифра: P0264

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 11 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 13000 EUR
13000 €

Шифра: P0292

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Аеродром со површина од 20 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: P0288

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Магацин, Излог, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: P0285

1 , 1

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 23 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 19500 EUR
19500 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.