Novel Real Estate Logo
Се издава Стан во Дебар Маало - A11653 360 icon

Шифра: A11653
67 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 67 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 67 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A11943 360 icon

Шифра: A11943
123 m2, 2 , 2

Се издава празен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 500 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1969 360 icon

Шифра: E1969
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1970 360 icon

Шифра: E1970
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се издава Куќа во Бардовци - C0748 ribbon

Шифра: C0748
138 m2, 5 , 3

Нова, невселувана куќа во населба Бардовци.

Двор со затворена гаража од 30м2, подрум со прозори од 138м2 иделаен за фитнес сала или друга намена.

Приземјето се состои од дневна соба со кујна, остава , спална соба, работна соба, тераса од 24м2 со поглед во двор, гостински тоалет, перална со мала тераса.

Првиот кат се состои од дневна со кујна и тераса од 20 м2 со поглед, 3 спални соби, 1 бања.

Дворот е хортикултурно уреден со систем за наводнување.

Економично подно греење со фенкојлери и топлотна пумпа.

Nova, nevseluvana kukja vo naselba Bardovci.

Dvor so zatvorena garaza od 30m2, podrum so prozori od 138m2 idelaen za fitnes sala ili druga namena.

Prizemjeto se sostoi od dnevna soba so kujna, ostava , spalna soba, rabotna soba, terasa od 24m2 so pogled vo dvor, gostinski toalet, peralna so mala terasa.

Prviot kat se sostoi od dnevna so kujna i terasa od 20 m2 so pogled, 3 spalni sobi, 1 banja.

Dvorot e hortikulturno ureden so sistem za navodnuvanje.

Ekonomichno podno greenje so fenkojleri i toplotna pumpa.

Се издава Канцеларија во Центар - E2501 ribbon

Шифра: E2501
100 m2, 3 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 950 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A13615 ribbon

Шифра: A13615
107 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Греење на струја. Цена: 850 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking, Greenje na struja. Cena: 850 EUR
Се издава Стан во Козле - A13769 ribbon

Шифра: A13769
58 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 550 EUR
Се издава Канцеларија во Козле - E2262 ribbon

Шифра: E2262
240 m2, 1 , 2

Се изнајмува деловен простор, погоден за канцелариско работење, на само 5 минути од Центар. Деловниот простор располага со површина од 240м2, отворен простор кој може да се прилагоди според сопствени потреби, слободна паркинг зона, со паркинг места пред објект. Постои можност според потребите на клиентот да се изнајмат дополнителни уште 420м2 простор на мезанин, опремен со канцелариски мебел.

Se iznajmuva deloven prostor, pogoden za kancelarisko rabotenje, na samo 5 minuti od Centar. Delovniot prostor raspolaga so povrshina od 240m2, otvoren prostor koj moze da se prilagodi spored sopstveni potrebi, slobodna parking zona, so parking mesta pred objekt. Postoi moznost spored potrebite na klientot da se iznajmat dopolnitelni ushte 420m2 prostor na mezanin, opremen so kancelariski mebel.

Се издава Куќа во Бардовци - C0749 ribbon

Шифра: C0749
275 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 275 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2600 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 275 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2600 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 138 m²
3000 €
Се издава Канцеларија во Центар 100 m²
950 €
Се издава Стан во Карпош 3 107 m²
850 €
Се издава Стан во Козле 58 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.