Новел Недвижности

Издавање на магацини во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

Издавање на магацини во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

2
800 €

Шифра: G0165
2 , 2

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 170 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 800 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 170 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 800 EUR
250 €

Шифра: G0156

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 216 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 250 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 216 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 250 EUR
2
0 €

Шифра: G0161
2 , 5

Се издава празен магацин во Скопје, Центар со површина од 864 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Centar so povrshina od 864 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
2
1000 €

Шифра: G0150
2 , 2

Се издава празен магацин во Скопје, Влае со површина од 500 m2. Екстра: Цена: 1000 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Vlae so povrshina od 500 m2. Ekstra: Cena: 1000 EUR
0 €

Шифра: G0145

Се издава магацин во Скопје, Пинтија со површина од 360 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Pintija so povrshina od 360 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
0 €

Шифра: G0136

Се издава магацин во Скопје, Маџари со површина од 500 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Madjari so povrshina od 500 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
3
2000 €

Шифра: G0153
3 ,

Се издава празен магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1000 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 2000 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 2000 EUR
3
0 €

Шифра: G0148
3 , 4

Се издава празен магацин во Скопје, Маџари со површина од 2150 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava prazen magacin vo Skopje, Madjari so povrshina od 2150 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
420 €

Шифра: G0149

Се издава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 420 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 420 EUR
1
220 €

Шифра: G0151
1 , 1

Се издава магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 116 m2. Екстра: Цена: 220 EUR Se izdava magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 116 m2. Ekstra: Cena: 220 EUR
400 €

Шифра: G0142

Се издава магацин во Скопје, Аеродром со површина од 160 m2. Екстра: Цена: 400 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 160 m2. Ekstra: Cena: 400 EUR
0 €

Шифра: G0164

Се издава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 1200 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 1200 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Шифра: G0165

2 , 2

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 170 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 800 EUR
800 €

Шифра: G0156

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 216 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 250 EUR
250 €

Шифра: G0161

2 , 5

Се издава празен магацин во Скопје, Центар со површина од 864 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: G0150

2 , 2

Се издава празен магацин во Скопје, Влае со површина од 500 m2. Екстра: Цена: 1000 EUR
1000 €

Шифра: G0145

Се издава магацин во Скопје, Пинтија со површина од 360 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: G0136

Се издава магацин во Скопје, Маџари со површина од 500 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: G0153

3 ,

Се издава празен магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1000 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 2000 EUR
2000 €

Шифра: G0148

3 , 4

Се издава празен магацин во Скопје, Маџари со површина од 2150 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: G0149

Се издава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 420 EUR
420 €

Шифра: G0151

1 , 1

Се издава магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 116 m2. Екстра: Цена: 220 EUR
220 €

Шифра: G0142

Се издава магацин во Скопје, Аеродром со површина од 160 m2. Екстра: Цена: 400 EUR
400 €

Шифра: G0164

Се издава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 1200 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.