Новел Недвижности

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 58

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 58

Шифра: J2499
1 , 1

Се продава стан во мирен дел во населба Капиштец, со станбена површина од 46м2 + тераса 4м2, на 2 кат со лифт, со источна ориентација. Се состои од : - дневна соба со кујна и трпезарија - 1 спална соба, - 1 бања, - ходник - балкон. Se prodava stan vo miren del vo naselba Kapishtec, so stanbena povrshina od 46m2 + terasa 4m2, na 2 kat so lift, so istochna orientacija. Se sostoi od : - dnevna soba so kujna i trpezarija - 1 spalna soba, - 1 banja, - hodnik - balkon.

Повеќе 57000 €

Шифра: J3255
2 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 74500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 74500 EUR

Повеќе 74500 €

Шифра: J3244
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 62000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 62000 EUR

Повеќе 62000 €

Шифра: J3250
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 71500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 71500 EUR

Повеќе 71500 €

Шифра: J3202
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Реновиран, Паркинг. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Renoviran, Parking. Cena: 80000 EUR

Повеќе 80000 €

Шифра: J2671
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 63 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран, Гаража. Цена: 55000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran, Garaza. Cena: 55000 EUR

Повеќе 55000 €

Шифра: J3199
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 89 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт. Цена: 71000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 89 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift. Cena: 71000 EUR

Повеќе 71000 €

Шифра: J3243
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 53500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 44 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 53500 EUR

Повеќе 53500 €

Шифра: J2923
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 96 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Реновиран, Клима. Цена: 89000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 96 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Renoviran, Klima. Cena: 89000 EUR

Повеќе 89000 €

Шифра: J2554
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 93500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 93500 EUR

Повеќе 93500 €

Шифра: J2883
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 87 m2. Екстра: Цена: 89000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 87 m2. Ekstra: Cena: 89000 EUR

Повеќе 89000 €

Шифра: J3161
1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 33 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт. Цена: 42000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 33 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift. Cena: 42000 EUR

Повеќе 42000 €

Шифра: J2499

1 , 1

Се продава стан во мирен дел во населба Капиштец, со станбена површина од 46м2 + тераса 4м2, на 2 кат со лифт, со источна ориентација. Се состои од : - дневна соба со кујна и трпезарија - 1 спална соба, - 1 бања, - ходник - балкон.
57000 €

Шифра: J3255

2 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 74500 EUR
74500 €

Шифра: J3244

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 62000 EUR
62000 €

Шифра: J3250

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 71500 EUR
71500 €

Шифра: J3202

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Реновиран, Паркинг. Цена: 80000 EUR
80000 €

Шифра: J2671

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 63 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран, Гаража. Цена: 55000 EUR
55000 €

Шифра: J3199

2 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 89 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт. Цена: 71000 EUR
71000 €

Шифра: J3243

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 53500 EUR
53500 €

Шифра: J2923

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 96 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Реновиран, Клима. Цена: 89000 EUR
89000 €

Шифра: J2554

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 93500 EUR
93500 €

Шифра: J2883

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 87 m2. Екстра: Цена: 89000 EUR
89000 €

Шифра: J3161

1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 33 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт. Цена: 42000 EUR
42000 €

Пребарување

Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Козле 100 m²
400 €
Се издава Стан во Аеродром 70 m²
300 €
Се издава Стан во Центар 50 m²
300 €
Се издава Кат од куќа во Црниче 140 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.