Новел Недвижности

Издавање на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 128

Издавање на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 128

Шифра: A9588
3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 550 EUR

Шифра: A1833
1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 69 m2. Екстра: Лифт, Централно Парно. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 69 m2. Ekstra: Lift, Centralno Parno. Cena: 350 EUR

Шифра: A11081
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 42 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 42 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 250 EUR

Шифра: A11035
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра:. Цена: 800 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 75 m2. Ekstra:. Cena: 800 EUR

Шифра: A7049
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Реновиран. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Renoviran. Cena: 450 EUR

Шифра: A11002
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 68 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 380 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 380 EUR

Шифра: A11071
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking. Cena: 350 EUR

Шифра: A11083
1 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 200 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 200 EUR

Шифра: A11089
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 59 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 59 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 300 EUR

Шифра: A4847
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 63 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Реновиран, Сопствено парно. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 63 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Renoviran, Sopstveno parno. Cena: 350 EUR

Шифра: A11077
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 57 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Паркинг. Цена: 320 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 57 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Parking. Cena: 320 EUR

Шифра: A11085
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 78 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 78 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 300 EUR

Шифра: A9588

3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 550 EUR
550 €

Шифра: A1833

1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 69 m2. Екстра: Лифт, Централно Парно. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: A11081

1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 42 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 250 EUR
250 €

Шифра: A11035

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра:. Цена: 800 EUR
800 €

Шифра: A7049

2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Реновиран. Цена: 450 EUR
450 €

Шифра: A11002

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 68 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 380 EUR
380 €

Шифра: A11071

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: A11083

1 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 200 EUR
200 €

Шифра: A11089

1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 59 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: A4847

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 63 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Реновиран, Сопствено парно. Цена: 350 EUR
350 €

Шифра: A11077

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 57 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Паркинг. Цена: 320 EUR
320 €

Шифра: A11085

2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 78 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 300 EUR
300 €

Пребарување

Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 42 m²
250 €
Се издава Стан во Козле 50 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 52 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 59 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.