Новел Недвижности

Издавање на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 17

Издавање на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 17

2
1200 €

Шифра: B0646
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 175 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно, Клима. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 175 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Parking, Sopstveno parno, Klima. Cena: 1200 EUR
3
900 €

Шифра: B0471
3 , 3

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Пржино со површина од 167 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 900 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 167 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 900 EUR
3
500 €

Шифра: B0181
3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 104 m2. Екстра: Сопствено парно, Краток престој. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 104 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Kratok prestoj. Cena: 500 EUR
2
360 €

Шифра: B0641
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 86 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 360 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 86 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 360 EUR
2
300 €

Шифра: B0292
2 ,

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 300 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 300 EUR
3
750 €

Шифра: B0583
3 , 3

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Пржино со површина од 173 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Џакузи. Цена: 750 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 173 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, DJakuzi. Cena: 750 EUR
2
400 €

Шифра: B0450
2 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 400 EUR
2
600 €

Шифра: B0623
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 140 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 600 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 140 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 600 EUR
3
250 €

Шифра: B0536
3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг. Цена: 250 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Internet, Kablovska TV, Parking. Cena: 250 EUR
2
300 €

Шифра: B0617
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 300 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 300 EUR
3
450 €

Шифра: B0342
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Интернет, Реновиран, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Greenje na struja, Internet, Renoviran, Parking. Cena: 450 EUR
480 €

Шифра: B0454
1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 105 m2. Екстра: Сопствено парно, Клима, Интернет. Цена: 480 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 105 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Klima, Internet. Cena: 480 EUR

Шифра: B0646

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 175 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно, Клима. Цена: 1200 EUR
1200 €

Шифра: B0471

3 , 3

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Пржино со површина од 167 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 900 EUR
900 €

Шифра: B0181

3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 104 m2. Екстра: Сопствено парно, Краток престој. Цена: 500 EUR
500 €

Шифра: B0641

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 86 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 360 EUR
360 €

Шифра: B0292

2 ,

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: B0583

3 , 3

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Пржино со површина од 173 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Џакузи. Цена: 750 EUR
750 €

Шифра: B0450

2 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 400 EUR
400 €

Шифра: B0623

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 140 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 600 EUR
600 €

Шифра: B0536

3 , 1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг. Цена: 250 EUR
250 €

Шифра: B0617

2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: B0342

3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Интернет, Реновиран, Паркинг. Цена: 450 EUR
450 €

Шифра: B0454

1

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 105 m2. Екстра: Сопствено парно, Клима, Интернет. Цена: 480 EUR
480 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 93 m²
450 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
250 €
Се издава Стан во Центар 76 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.