Новел Недвижности

Продажба на Плац/Земјиште во Скопје, Македонија Страна 1 од 10

Продажба на Плац/Земјиште во Скопје, Македонија Страна 1 од 10

186500 €

Шифра: S0284

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 1775 m2. Екстра: Цена: 186500 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 1775 m2. Ekstra: Cena: 186500 EUR
Повеќе 186500 €
0 €

Шифра: S0342

Се продава земјиште/плац во Скопје, Кисела Вода со површина од 971 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 971 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
0 €

Шифра: S0335

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 1640 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vodno so povrshina od 1640 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
8700 €

Шифра: S0334

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од 291 m2. Екстра: Цена: 8700 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od 291 m2. Ekstra: Cena: 8700 EUR
18000 €

Шифра: S0331

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од null m2. Екстра: Цена: 18000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 18000 EUR
Повеќе 18000 €
22000 €

Шифра: S0328

Се продава земјиште/плац во Скопје, Усје со површина од null m2. Екстра: Цена: 22000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Usje so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 22000 EUR
Повеќе 22000 €
153000 €

Шифра: S0319

Се продава земјиште/плац во Скопје, Козле со површина од 74 m2. Екстра: Цена: 153000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kozle so povrshina od 74 m2. Ekstra: Cena: 153000 EUR
Повеќе 153000 €
225000 €

Шифра: S0325

Се продава земјиште/плац во Скопје, Ѓорче Петров со површина од null m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Повеќе 225000 €
232500 €

Шифра: S0279

Се продава земјиште/плац во Скопје, Момин Поток со површина од 7753 m2. Екстра: Цена: 232500 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 7753 m2. Ekstra: Cena: 232500 EUR
Повеќе 232500 €
240000 €

Шифра: S0172

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 400 m2. Екстра: Цена: 240000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vodno so povrshina od 400 m2. Ekstra: Cena: 240000 EUR
Повеќе 240000 €
66500 €

Шифра: S0305

Се продава земјиште/плац во Скопје, Жданец со површина од 653 m2. Екстра: Цена: 66500 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Zdanec so povrshina od 653 m2. Ekstra: Cena: 66500 EUR
Повеќе 66500 €
175000 €

Шифра: S0280

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 320 m2. Екстра: Цена: 175000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vodno so povrshina od 320 m2. Ekstra: Cena: 175000 EUR
Повеќе 175000 €

Шифра: S0284

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 1775 m2. Екстра: Цена: 186500 EUR
186500 €

Шифра: S0342

Се продава земјиште/плац во Скопје, Кисела Вода со површина од 971 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: S0335

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 1640 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: S0334

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од 291 m2. Екстра: Цена: 8700 EUR
8700 €

Шифра: S0331

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од null m2. Екстра: Цена: 18000 EUR
18000 €

Шифра: S0328

Се продава земјиште/плац во Скопје, Усје со површина од null m2. Екстра: Цена: 22000 EUR
22000 €

Шифра: S0319

Се продава земјиште/плац во Скопје, Козле со површина од 74 m2. Екстра: Цена: 153000 EUR
153000 €

Шифра: S0325

Се продава земјиште/плац во Скопје, Ѓорче Петров со површина од null m2. Екстра: Цена: 225000 EUR
225000 €

Шифра: S0279

Се продава земјиште/плац во Скопје, Момин Поток со површина од 7753 m2. Екстра: Цена: 232500 EUR
232500 €

Шифра: S0172

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 400 m2. Екстра: Цена: 240000 EUR
240000 €

Шифра: S0305

Се продава земјиште/плац во Скопје, Жданец со површина од 653 m2. Екстра: Цена: 66500 EUR
66500 €

Шифра: S0280

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 320 m2. Екстра: Цена: 175000 EUR
175000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 93 m²
450 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
250 €
Се издава Стан во Центар 76 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.