Новел Недвижности

Се продава Куќа во Кисела Вода, Шифра: L0852

Општи информации:

Последна промена: 28/05/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 295 m²
Број на соби: 10 
Број на спални:
Кат: пр+1+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: 1500м2 
Вкупна површина на плац: 1700 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 300000 €
Провизија:

Се продава наместена куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 295 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 300000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 295 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 300000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava namestena kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 295 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 300000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.