Новел Недвижности

Продажба на канцелариски простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 3

Продажба на канцелариски простор во Скопје, Македонија Страна 1 од 3

Шифра: N0155
10 , 5

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 397 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 397 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Шифра: N0154
3 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 90 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Кујнски елементи. Цена: 128000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 90 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Kujnski elementi. Cena: 128000 EUR

Повеќе 128000 €

Шифра: N0164
4 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 105000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Sopstveno parno. Cena: 105000 EUR

Повеќе 105000 €

Шифра: N0162
1 , 1

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 25 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 27000 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 25 m2. Ekstra: Klima, Izlog. Cena: 27000 EUR

Повеќе 27000 €

Шифра: N0124
1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 255000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 255000 EUR

Повеќе 255000 €

Шифра: N0134
2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 72 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 72 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Шифра: N0149
2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 72000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 53 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 72000 EUR

Повеќе 72000 €

Шифра: N0153
2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 78 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 150000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 78 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 150000 EUR

Повеќе 150000 €

Шифра: N0150
2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 44 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Шифра: N0151
1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Автокоманда со површина од 26 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 26 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 0 EUR

Шифра: N0152
1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Автокоманда со површина од 21 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 21 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 0 EUR

Шифра: N0146
1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Цена: 30000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 20 m2. Ekstra: Cena: 30000 EUR

Повеќе 30000 €

Шифра: N0155

10 , 5

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 397 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0154

3 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 90 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Кујнски елементи. Цена: 128000 EUR
128000 €

Шифра: N0164

4 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 105000 EUR
105000 €

Шифра: N0162

1 , 1

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 25 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 27000 EUR
27000 €

Шифра: N0124

1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 255000 EUR
255000 €

Шифра: N0134

2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 72 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0149

2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 72000 EUR
72000 €

Шифра: N0153

2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 78 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 150000 EUR
150000 €

Шифра: N0150

2 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0151

1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Автокоманда со површина од 26 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0152

1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Автокоманда со површина од 21 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: N0146

1 , 1

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 20 m2. Екстра: Цена: 30000 EUR
30000 €

Пребарување

Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Козле 100 m²
400 €
Се издава Стан во Аеродром 70 m²
300 €
Се издава Стан во Центар 50 m²
300 €
Се издава Кат од куќа во Црниче 140 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.