Novel Real Estate Logo

За нас

    Решавајќи ги задачите кои ни ги поставуваат нашите клиентите, врз себе ја превземаме одговорноста за нивната благосостојба и комфорт, за успешно завршена работа, за понатамошна соработка. Кога бараме стан ние мислиме на семејното огниште. Кога работиме со деловни имоти се грижиме за ефективноста на инвестицијата. Споделувајќи ја одговорноста - гарантираме резултат.
    Агенција "Новел Недвижности" - членка на Групација на агенции за недвижности при Стопанска комора на Р.М.

Кои сме ние?

     Ние сме млади и амбициозни. Силно го чувствуваме духот на времето и секогаш се стремиме да бидеме чекор понапред. Ние сакаме и можеме да работиме за вас.
     Ние сме спремни во секое време да им помогнеме на нашите Клиенти во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дуќан и сл.) и сме насочени кон долгорочна и искрена соработка со нив. Високата професионалност, координираниот тим , сето тоа е нашата конкурентска предност и ни помага во одржувањето на адекватно ниво на квалитетот на услугите, а истовремено се и клуч за понатамошен раст и развој на агенцијата. Наша основна цел е да обезбедиме информации за пазарот со недвижности и да ви презентираме имоти кои најмногу одговараат на вашите потреби. Наша работа е да ви го заштедиме вашето време.
    Благодарни сме за довербата и поддршката на оние коишто не одбрале како нивен партнер, но секогаш им посакуваме искрено добредојде на новите клиенти и сме подготвени за плодна и взаемно корисна соработка! Нема да се фалиме дека сме најдобри: Повелете кај нас и сами ќе се уверите за квалитетот на нашата работа.

Мисија

     Нашата мисија е да се стави недвижноста во служба на вашите потреби. Секој наш клиент е главен клиент. Ние им обезбедуваме на клиентите квалитет и посветеност на услугите. "Новел Недвижности" се стреми да ги предвиди трендовите во пазарот на недвижности и да создаде нови стандарди на квалитет.

Визија

     Нашата визија не е само да се биде лидер на пазарот со недвижости туку и да се постават стандарди и место каде нашите клиенти ќе можат на најбрзо и сигурно да го пронајдат својот нов дом.

Вредности

    Основните вредности на работата на „Новел Недвижности“ се:

  • Доверба: Довербата е една од темелните вредности на нашата агенција. Односите на доверба во рамките на нашиот тим дозволуваат да се изгради добро прилагодена работа кон Клиентите , а довербата на клиентите и партнерите е признание за нашата професионалност. Ние се стремиме нашите Клиенти да бидат сигурни во соработката со нас. А нашите партнери секогаш да можат да се потпрат на нас.
  • Професионалност: Професионалноста во секоја сфера на нашата дејност претставува гаранција за успешна соработка со нашите клиенти.
  • Искреност: Искреностa и отвореностa ни помагаат во градењето на долгорочни и успешни односи со клиентите, партнерите, медиумите.
  • Отвореност кон нови знаење и искуства: Горди сме на високиот интелектуален капитал на компанијата и секогаш се стремиме за нови знаења, не запирајќи во својот развој.

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Најнови огласи

Се продава Стан во Капиштец 30 m²
60000 €
Се продава Стан во Хром 135 m²
170000 €
Се издава Стан во Козле 47 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 70 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.