Новел Недвижности

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 98

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 98

Шифра: J3291
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 58 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 53000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 58 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 53000 EUR

Повеќе 53000 €

Шифра: J3276
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 86 m2. Екстра: Цена: 90500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 86 m2. Ekstra: Cena: 90500 EUR

Повеќе 90500 €

Шифра: J3296
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 70 m2. Екстра: Цена: 44800 EUR Se prodava stan vo Skopje, Ilinden so povrshina od 70 m2. Ekstra: Cena: 44800 EUR

Повеќе 44800 €

Шифра: L0718
6 , 2

Се продава куќа во Скопје, Бутел 1 со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 117000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Butel 1 so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 117000 EUR

Повеќе 117000 €

Шифра: J3299
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 93 m2. Екстра: Цена: 59520 EUR Se prodava stan vo Skopje, Ilinden so povrshina od 93 m2. Ekstra: Cena: 59520 EUR

Повеќе 59520 €

Шифра: J3300
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 132 m2. Екстра: Цена: 84480 EUR Se prodava stan vo Skopje, Ilinden so povrshina od 132 m2. Ekstra: Cena: 84480 EUR

Повеќе 84480 €

Шифра: J3298
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 63 m2. Екстра: Цена: 59220 EUR Se prodava stan vo Skopje, Ilinden so povrshina od 63 m2. Ekstra: Cena: 59220 EUR

Повеќе 59220 €

Шифра: J3297
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 45 m2. Екстра: Цена: 28800 EUR Se prodava stan vo Skopje, Ilinden so povrshina od 45 m2. Ekstra: Cena: 28800 EUR

Повеќе 28800 €

Шифра: J2801
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 87 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 83600 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 87 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 83600 EUR

Повеќе 83600 €

Шифра: P0136
1 , 1

Се продава наместен дуќан во Скопје, Дебар Маало со површина од 34 m2. Екстра: Излог. Цена: 41500 EUR Se prodava namesten dukjan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 34 m2. Ekstra: Izlog. Cena: 41500 EUR

Повеќе 41500 €

Шифра: S0327

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 75000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 75000 EUR

Повеќе 75000 €

Шифра: J2550
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 48 m2. Екстра: Цена: 55000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 48 m2. Ekstra: Cena: 55000 EUR

Повеќе 55000 €

Шифра: J3291

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 58 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 53000 EUR
53000 €

Шифра: J3276

2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 86 m2. Екстра: Цена: 90500 EUR
90500 €

Шифра: J3296

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 70 m2. Екстра: Цена: 44800 EUR
44800 €

Шифра: L0718

6 , 2

Се продава куќа во Скопје, Бутел 1 со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 117000 EUR
117000 €

Шифра: J3299

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 93 m2. Екстра: Цена: 59520 EUR
59520 €

Шифра: J3300

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 132 m2. Екстра: Цена: 84480 EUR
84480 €

Шифра: J3298

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 63 m2. Екстра: Цена: 59220 EUR
59220 €

Шифра: J3297

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Илинден со површина од 45 m2. Екстра: Цена: 28800 EUR
28800 €

Шифра: J2801

2 , 2

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 87 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 83600 EUR
83600 €

Шифра: P0136

1 , 1

Се продава наместен дуќан во Скопје, Дебар Маало со површина од 34 m2. Екстра: Излог. Цена: 41500 EUR
41500 €

Шифра: S0327

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 75000 EUR
75000 €

Шифра: J2550

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 48 m2. Екстра: Цена: 55000 EUR
55000 €

Пребарување

Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 42 m²
250 €
Се издава Стан во Козле 50 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 52 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 59 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.