Новел Недвижности

Изработка на енергетски сертификати

Согласно законската регулатива, сертификат за енергетски карактеристики на зграда се издава за сите згради и градежни единици кои се продаваат или издаваат под закуп.

Агенција „Новел Недвижности“ во соработка со лиценцирана компанија за вршење енергетска контрола посредува во изработка на Сертификати за енергетска ефикасност.

Ексклузивна понуда Сите

2
0 €

Шифра: F1027
2 ,

Се издава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 700 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Излог, Магацин. Цена: 0 EUR Se izdava lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 700 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Izlog, Magacin. Cena: 0 EUR
3
1600 €

Шифра: A11973
3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 207 m2. Екстра: Клима, Лифт, Паркинг. Цена: 1600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 207 m2. Ekstra: Klima, Lift, Parking. Cena: 1600 EUR
3
900 €

Шифра: A9495
3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 900 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 900 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

1
77500 €

Шифра: J3537
1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 77500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 77500 EUR
Повеќе 77500 €
1
73000 €

Шифра: J3398
1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 73000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 73000 EUR
Повеќе 73000 €
2
61000 €

Шифра: J3245
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Мичурин со површина од 74 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 61000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 74 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 61000 EUR
Повеќе 61000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

1
350 €

Шифра: A9457
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
2
500 €

Шифра: A10097
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 500 EUR
2
535 €

Шифра: A11048
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда. Цена: 535 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada. Cena: 535 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

5
1700 €

Шифра: C0540
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Трнодол со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1700 EUR
3
4500 €

Шифра: C0635
3 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 4500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 4500 EUR
1600 €

Шифра: C0446

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1600 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1600 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

3
250 €

Шифра: E0993
3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 4 со површина од 80 m2. Екстра: Употребна дозвола, Клима. Цена: 250 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola, Klima. Cena: 250 EUR
3
350 €

Шифра: E1984
3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 75 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 75 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
5
1200 €

Шифра: E1903
5 ,

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR

Пребарување


Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 100 m²
500 €
Се издава Стан во Мичурин 51 m²
220 €
Се продава Стан во Центар 69 m²
85000 €
Се издава Стан во Центар 69 m²
450 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.