Новел Недвижности

Продажба на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

Продажба на кат од куќа во Скопје, Македонија Страна 1 од 2

3
125000 €

Шифра: K0134
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 125000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €
60000 €

Шифра: K0132

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 110 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 110 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
3
80000 €

Шифра: K0126
3 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 80000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
3
70000 €

Шифра: K0125
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Бутел 1 со површина од 137 m2. Екстра: Цена: 70000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Butel 1 so povrshina od 137 m2. Ekstra: Cena: 70000 EUR
Повеќе 70000 €
3
112000 €

Шифра: K0104
3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Центар со површина од 122 m2. Екстра: Клима. Цена: 112000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 122 m2. Ekstra: Klima. Cena: 112000 EUR
Повеќе 112000 €
2
112000 €

Шифра: K0131
2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 91 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 112000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 91 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 112000 EUR
Повеќе 112000 €
2
62000 €

Шифра: K0129
2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 73 m2. Екстра: Цена: 62000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 73 m2. Ekstra: Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €
1
38000 €

Шифра: K0128
1 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 45 m2. Екстра: Греење на струја, Реновиран, Гаража. Цена: 38000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 45 m2. Ekstra: Greenje na struja, Renoviran, Garaza. Cena: 38000 EUR
Повеќе 38000 €
4
0 €

Шифра: K0108
4 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 125 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 125 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
3
0 €

Шифра: K0133
3 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 100 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 100 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
60000 €

Шифра: K0130
2

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 103 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 103 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
2
92000 €

Шифра: K0111
2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 114 m2. Екстра: Реновиран, Паркинг, Гаража, Сопствено парно. Цена: 92000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 114 m2. Ekstra: Renoviran, Parking, Garaza, Sopstveno parno. Cena: 92000 EUR
Повеќе 92000 €

Шифра: K0134

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 125000 EUR
125000 €

Шифра: K0132

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 110 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR
60000 €

Шифра: K0126

3 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 80000 EUR
80000 €

Шифра: K0125

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Бутел 1 со површина од 137 m2. Екстра: Цена: 70000 EUR
70000 €

Шифра: K0104

3 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Центар со површина од 122 m2. Екстра: Клима. Цена: 112000 EUR
112000 €

Шифра: K0131

2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 91 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 112000 EUR
112000 €

Шифра: K0129

2 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 73 m2. Екстра: Цена: 62000 EUR
62000 €

Шифра: K0128

1 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 45 m2. Екстра: Греење на струја, Реновиран, Гаража. Цена: 38000 EUR
38000 €

Шифра: K0108

4 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 125 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: K0133

3 , 1

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 100 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: K0130

2

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 103 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR
60000 €

Шифра: K0111

2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 114 m2. Екстра: Реновиран, Паркинг, Гаража, Сопствено парно. Цена: 92000 EUR
92000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 93 m²
450 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 55 m²
250 €
Се издава Стан во Центар 76 m²
450 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.