Новел Недвижности

Издавање на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 11

Издавање на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 11

Шифра: C0570
5 , 2

Се издава празна куќа во Скопје, Козле со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1150 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1150 EUR

Шифра: C0471
2 , 1

Се издава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 80 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 300 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 80 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza. Cena: 300 EUR

Шифра: C0448
3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 1500 EUR

Шифра: C0576
4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 210 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 210 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 500 EUR

Шифра: C0594
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 250 m2. Екстра: Клима, Гаража, Централно Парно, Сопствено парно. Цена: 1700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 250 m2. Ekstra: Klima, Garaza, Centralno Parno, Sopstveno parno. Cena: 1700 EUR

Шифра: C0593
3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1500 EUR

Шифра: C0540
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Трнодол со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1700 EUR

Шифра: C0595
3

Се издава празна куќа во Скопје, Црниче со површина од 375 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 375 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR

Шифра: C0581
4 , 3

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1000 EUR

Шифра: C0457
4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Хром со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Hrom so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1000 EUR

Шифра: C0313
3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 328 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 328 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2000 EUR

Шифра: C0460
4 , 5

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 500 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера, Џакузи, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2500 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 500 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera, DJakuzi, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2500 EUR

Шифра: C0570

5 , 2

Се издава празна куќа во Скопје, Козле со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1150 EUR
1150 €

Шифра: C0471

2 , 1

Се издава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 80 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 300 EUR
300 €

Шифра: C0448

3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 1500 EUR
1500 €

Шифра: C0576

4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 210 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 500 EUR
500 €

Шифра: C0594

5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 250 m2. Екстра: Клима, Гаража, Централно Парно, Сопствено парно. Цена: 1700 EUR
1700 €

Шифра: C0593

3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR
1500 €

Шифра: C0540

5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Трнодол со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1700 EUR
1700 €

Шифра: C0595

3

Се издава празна куќа во Скопје, Црниче со површина од 375 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: C0581

4 , 3

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1000 EUR
1000 €

Шифра: C0457

4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Хром со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1000 EUR
1000 €

Шифра: C0313

3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 328 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2000 EUR
2000 €

Шифра: C0460

4 , 5

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 500 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера, Џакузи, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2500 EUR
2500 €

Пребарување

Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 42 m²
250 €
Се издава Стан во Козле 50 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 52 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 59 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.