Новел Недвижности

Издавање на дуќани во Скопје, Македонија Страна 1 од 18

Издавање на дуќани во Скопје, Македонија Страна 1 од 18

2
0 €

Шифра: F1027
2 ,

Се издава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Излог, Магацин. Цена: 0 EUR Se izdava lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Izlog, Magacin. Cena: 0 EUR
600 €

Шифра: F0582
2

Се издава локал во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Излог, Аларм. Цена: 600 EUR Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Izlog, Alarm. Cena: 600 EUR
1
1300 €

Шифра: F1144
1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 91 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 1300 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 91 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 1300 EUR
1
700 €

Шифра: F1007
1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Влае со површина од 140 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 700 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Vlae so povrshina od 140 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 700 EUR
1
0 €

Шифра: F1016
1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 670 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 670 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 0 EUR
1
1000 €

Шифра: F1077
1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1000 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1000 EUR
1
150 €

Шифра: F1190
1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Влае со површина од 27 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 150 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Vlae so povrshina od 27 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 150 EUR
2
250 €

Шифра: F1114
2 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Аеродром со површина од 88 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 250 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 88 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 250 EUR
1
200 €

Шифра: F1105
1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 42 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 200 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 42 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 200 EUR
1
850 €

Шифра: F1175
1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 850 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada. Cena: 850 EUR
1
150 €

Шифра: F1226
1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Карпош 1 со површина од 21 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 150 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 21 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 150 EUR
2
0 €

Шифра: F1277
2 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 100 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 100 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Шифра: F1027

2 ,

Се издава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Излог, Магацин. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: F0582

2

Се издава локал во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Излог, Аларм. Цена: 600 EUR
600 €

Шифра: F1144

1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 91 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 1300 EUR
1300 €

Шифра: F1007

1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Влае со површина од 140 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 700 EUR
700 €

Шифра: F1016

1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 670 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: F1077

1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1000 EUR
1000 €

Шифра: F1190

1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Влае со површина од 27 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 150 EUR
150 €

Шифра: F1114

2 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Аеродром со површина од 88 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 250 EUR
250 €

Шифра: F1105

1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 42 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 200 EUR
200 €

Шифра: F1175

1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда. Цена: 850 EUR
850 €

Шифра: F1226

1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Карпош 1 со површина од 21 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 150 EUR
150 €

Шифра: F1277

2 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 100 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR
0 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.