Novel Real Estate Logo

E1623 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 12/01/2021  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 150 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Лифт:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1000 €
Депозит: 1000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Клима. Цена: 1000 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Parking, Klima. Cena: 1000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1250 €
Се издава Куќа во Црниче 350 m²
1600 €
Се издава Куќа во Трнодол 250 m²
1000 €
Се издава Куќа во Железара 320 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Parking, Klima. Cena: 1000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.