Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Пинтија, Шифра: S0359

Општи информации:

Последна промена: 17/03/2018  
Населба: Пинтија  
Локација:  
Површина: 1870 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1870 

Финансиски Информации:

Цена: 93500 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Пинтија со површина од 1870 m2. Екстра: Цена: 93500 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Pintija so povrshina od 1870 m2. Ekstra: Cena: 93500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Pintija so povrshina od 1870 m2. Ekstra: Cena: 93500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.