Новел Недвижности

Се издава Куќа во Бардовци, Шифра: C0626

Општи информации:

Последна промена: 25/09/2018  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 380 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: 1700м2 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 2500 €
Депозит: 2500 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.