Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Маџари, Шифра: R0121

Општи информации:

Последна промена: 15/05/2019  
Населба: Маџари  
Локација: ул. Перо Наков  
Површина: 1800 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 7278 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари со површина од 1800 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari so povrshina od 1800 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari so povrshina od 1800 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.