Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Петровец, Шифра: R0110

Општи информации:

Последна промена: 11/12/2017  
Населба: Петровец  
Локација:  
Површина: 760 m²
Кат:  
Година на градба: 2016 
Вкупна површина на плац: 9050 

Финансиски Информации:

Цена: 420000 €
Провизија:

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 760 m2. Екстра: Цена: 420000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 760 m2. Ekstra: Cena: 420000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 760 m2. Ekstra: Cena: 420000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.