Novel Real Estate Logo

H0229 - Издавање - Деловен Објект, Гази Баба

Општи информации:

Последна промена: 25/04/2023  
Населба: Гази Баба  
Локација:  
Површина: 671 m²
Кат: пр+2 
Подрум: 465 
Година на градба: 2021 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава деловен објект во Скопје, Гази Баба со површина од 671 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava deloven objekt vo Skopje, Gazi Baba so povrshina od 671 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava deloven objekt vo Skopje, Gazi Baba so povrshina od 671 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links