Новел Недвижности

Се издава Деловен Објект во Пинтија, Шифра: H0145

Општи информации:

Последна промена: 11/07/2018  
Населба: Пинтија  
Локација:  
Површина: 300 m²
Број на соби:
Кат:  
Број на купатила:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 2000 €
Депозит: 2000 €
Провизија: 50%

Се издава деловен објект во Скопје, Пинтија со површина од 300 m2. Екстра: Магацин, Аларм. Цена: 2000 EUR Se izdava deloven objekt vo Skopje, Pintija so povrshina od 300 m2. Ekstra: Magacin, Alarm. Cena: 2000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava deloven objekt vo Skopje, Pintija so povrshina od 300 m2. Ekstra: Magacin, Alarm. Cena: 2000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.