Новел Недвижности

Се издава Куќа во Жданец, Шифра: C0323

Општи информации:

Последна промена: 06/11/2018  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 265 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сут+пр+1кат+пот 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Година на градба: 2004 
Двор: 100 
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Жданец со површина од 265 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Сопствено парно. Цена: 700 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 265 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Sopstveno parno. Cena: 700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 265 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Sopstveno parno. Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.