Novel Real Estate Logo
Се издава Стан во Центар - A5587 360 icon

Шифра: A5587
115 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Краток престој. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Kratok prestoj. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1969 360 icon

Шифра: E1969
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1970 360 icon

Шифра: E1970
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се издава Стан во Дебар Маало - A9495 ribbon

Шифра: A9495
105 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A10387 ribbon

Шифра: A10387
130 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 750 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 750 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14663 ribbon

Шифра: A14663
73 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 73 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 73 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 600 EUR
Се издава Куќа во Соње - C0623 ribbon

Шифра: C0623
260 m2, 4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Соње со површина од 260 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор, Аларм, Камера. Цена: 1200 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Sonje so povrshina od 260 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 1200 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1467 ribbon

Шифра: E1467
344 m2, 7 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 344 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 344 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Карпош 3 - E2554 ribbon

Шифра: E2554
455 m2, 4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 455 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 455 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E0106 ribbon

Шифра: E0106
97 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 97 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Клима, Нова Зграда. Цена: 700 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 97 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Klima, Nova Zgrada. Cena: 700 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.