Novel Real Estate Logo
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1969 360 icon

Шифра: E1969
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1970 360 icon

Шифра: E1970
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2501 ribbon

Шифра: E2501
100 m2, 3 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 950 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR
Се издава Канцеларија во Козле - E2262 ribbon

Шифра: E2262
240 m2, 1 , 2

Се изнајмува деловен простор, погоден за канцелариско работење, на само 5 минути од Центар. Деловниот простор располага со површина од 240м2, отворен простор кој може да се прилагоди според сопствени потреби, слободна паркинг зона, со паркинг места пред објект. Постои можност според потребите на клиентот да се изнајмат дополнителни уште 420м2 простор на мезанин, опремен со канцелариски мебел.

Se iznajmuva deloven prostor, pogoden za kancelarisko rabotenje, na samo 5 minuti od Centar. Delovniot prostor raspolaga so povrshina od 240m2, otvoren prostor koj moze da se prilagodi spored sopstveni potrebi, slobodna parking zona, so parking mesta pred objekt. Postoi moznost spored potrebite na klientot da se iznajmat dopolnitelni ushte 420m2 prostor na mezanin, opremen so kancelariski mebel.

Се издава Канцеларија во Центар - E1453 ribbon

Шифра: E1453
250 m2, 3 , 2

Се изнајмува простор за канцелариско работење, лоциран во Центарот на градот, на мирна локација, позади ТЦ Буњаковец. Просторот е на три нивоа, влезот и поголемиот дел од просторот се на приземје, дел од канцеларискиот простор е на галерија, располага и со сала за состаноци и архива. Во просторот има и 2 тоалети (машко и женско) и кујна. Просторот е опремен со комплетна мрежна инсталација, канцелариски мебел и идеален за работа на 25 луѓе.

Se iznajmuva prostor za kancelarisko rabotenje, lociran vo Centarot na gradot, na mirna lokacija, pozadi TC Bunjakovec. Prostorot e na tri nivoa, vlezot i pogolemiot del od prostorot se na prizemje, del od kancelariskiot prostor e na galerija, raspolaga i so sala za sostanoci i arhiva. Vo prostorot ima i 2 toaleti (mashko i zensko) i kujna. Prostorot e opremen so kompletna mrezna instalacija, kancelariski mebel i idealen za rabota na 25 lugje.

Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2548

Шифра: E2548
105 m2, 2 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 105 m2. Екстра: Цена: 1150 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 105 m2. Ekstra: Cena: 1150 EUR
Се издава Канцеларија во Карпош 1 - E2485

Шифра: E2485
358 m2, 10 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 1 со површина од 358 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 2800 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 358 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 2800 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1433

Шифра: E1433
80 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Употребна дозвола, Клима, Централно Парно, Реновиран, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola, Klima, Centralno Parno, Renoviran, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Канцеларија во Ново Лисиче - E1535

Шифра: E1535
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Ново Лисиче со површина од 35 m2. Екстра:. Цена: 250 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 35 m2. Ekstra:. Cena: 250 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2547

Шифра: E2547
52 m2, 2 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Реновиран. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Renoviran. Cena: 350 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2304

Шифра: E2304
550 m2, 10 , 4

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 550 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор. Цена: 5000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 550 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor. Cena: 5000 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 138 m²
3000 €
Се издава Канцеларија во Центар 100 m²
950 €
Се издава Стан во Карпош 3 107 m²
850 €
Се издава Стан во Козле 58 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.