Novel Real Estate Logo
Се издава Стан во Дебар Маало - A11943 360 icon

Шифра: A11943
123 m2, 2 , 2

Се издава празен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 500 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Центар - A11568 360 icon

Шифра: A11568
86 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Стан во Карпош 2 - A14576 ribbon

Шифра: A14576
38 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 38 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 38 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 450 EUR
Се издава Стан во Карпош 4 - A11246 ribbon

Шифра: A11246
70 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Реновиран. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Renoviran. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14545 ribbon

Шифра: A14545
105 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 900 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Nova Zgrada, Parking. Cena: 900 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0748 ribbon

Шифра: C0748
400 m2, 5 , 3

Нова, невселувана куќа во населба Бардовци.

Двор со затворена гаража од 30м2, подрум со прозори од 138м2 иделаен за фитнес сала или друга намена.

Приземјето се состои од дневна соба со кујна, остава , спална соба, работна соба, тераса од 24м2 со поглед во двор, гостински тоалет, перална со мала тераса.

Првиот кат се состои од дневна со кујна и тераса од 20 м2 со поглед, 3 спални соби, 1 бања.

Дворот е хортикултурно уреден со систем за наводнување.

Економично подно греење со фенкојлери и топлотна пумпа.

Nova, nevseluvana kukja vo naselba Bardovci.

Dvor so zatvorena garaza od 30m2, podrum so prozori od 138m2 idelaen za fitnes sala ili druga namena.

Prizemjeto se sostoi od dnevna soba so kujna, ostava , spalna soba, rabotna soba, terasa od 24m2 so pogled vo dvor, gostinski toalet, peralna so mala terasa.

Prviot kat se sostoi od dnevna so kujna i terasa od 20 m2 so pogled, 3 spalni sobi, 1 banja.

Dvorot e hortikulturno ureden so sistem za navodnuvanje.

Ekonomichno podno greenje so fenkojleri i toplotna pumpa.

Се издава Куќа во Бардовци - C0747 ribbon

Шифра: C0747
162 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 162 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1450 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 162 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1450 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0749 ribbon

Шифра: C0749
275 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 275 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2600 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 275 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2600 EUR
Се издава Стан во Аеродром - A13653

Шифра: A13653
70 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Капиштец - A0172

Шифра: A0172
43 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 43 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 43 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A11249

Шифра: A11249
80 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A12399

Шифра: A12399
65 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift. Cena: 250 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 41 m²
85000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.