Novel Real Estate Logo
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A14878 360 icon

Шифра: A14878
85 m2, 2 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 460 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 460 EUR
Се издава Стан во Центар - A5587 360 icon

Шифра: A5587
115 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Краток престој. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Kratok prestoj. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Кисела Вода - A12152 360 icon

Шифра: A12152
125 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 125 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 125 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking, Sopstveno parno. Cena: 1200 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се издава Канцеларија во Центар - E2412 ribbon

Шифра: E2412
123 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 1500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2309 ribbon

Шифра: E2309
375 m2, 14 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 375 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 375 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 0 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14695 ribbon

Шифра: A14695
117 m2, 3 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 117 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 117 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14104 ribbon

Шифра: A14104
51 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Аеродром - A14247 ribbon

Шифра: A14247
74 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 400 EUR
Се издава Куќа во Водно - C0760 ribbon

Шифра: C0760
380 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 0 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0626 ribbon

Шифра: C0626
380 m2, 5 , 6

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.