Novel Real Estate Logo
Се издава Канцеларија во Центар - E1840 360 icon

Шифра: E1840
85 m2, 4 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 85 m2. Екстра: Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1969 360 icon

Шифра: E1969
35 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E1970 360 icon

Шифра: E1970
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 500 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се издава Канцеларија во Карпош 3 - E0496 ribbon

Шифра: E0496
105 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг, Аларм, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking, Alarm, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2334 ribbon

Шифра: E2334
347 m2, 5 , 5

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 347 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 347 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2555 ribbon

Шифра: E2555
127 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Гаража, Интернет. Цена: 1200 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Garaza, Internet. Cena: 1200 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2483

Шифра: E2483
42 m2, 2 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 42 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 42 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 400 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2560

Шифра: E2560
95 m2, 3 , 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 95 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 95 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 1000 EUR
Се издава Канцеларија во Капиштец - E2580

Шифра: E2580
58 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 58 m2. Екстра: Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 58 m2. Ekstra: Cena: 450 EUR
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E2581

Шифра: E2581
75 m2, 4 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 75 m2. Екстра: Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 75 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 350 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2548

Шифра: E2548
105 m2, 2 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 105 m2. Екстра: Паркинг, Гаража. Цена: 850 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 105 m2. Ekstra: Parking, Garaza. Cena: 850 EUR

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 41 m²
85000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.