Novel Real Estate Logo
Се продава Локал во Центар - P0329 ribbon

Шифра: P0329
180 m2,

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.


 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.


Се продава Локал во Кисела Вода - P0234 ribbon

Шифра: P0234
52 m2, 2 , 1

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда. Цена: 60000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €
Се продава Локал во Ново Лисиче - P0350 ribbon

Шифра: P0350
42 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Ново Лисиче со површина од 42 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 62000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 42 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €
Се продава Локал во Центар - P0348 ribbon

Шифра: P0348
50 m2, 2 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 50 m2. Екстра: Излог. Цена: 155000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 50 m2. Ekstra: Izlog. Cena: 155000 EUR
Повеќе 155000 €
Се продава Локал во Центар - P0323 ribbon

Шифра: P0323
54 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 54 m2. Екстра: Клима, Излог. Цена: 130000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 54 m2. Ekstra: Klima, Izlog. Cena: 130000 EUR
Повеќе 130000 €
Се продава Локал во Тафталиџе 1 - P0333 ribbon

Шифра: P0333
424 m2, 3 , 3

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 424 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 424 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Дебар Маало - P0334 ribbon

Шифра: P0334
20 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 20 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 39000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 20 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 39000 EUR
Повеќе 39000 €
Се продава Локал во Капиштец - P0345 ribbon

Шифра: P0345
37 m2, 2 ,

Се продава локал во Скопје, Капиштец со површина од 37 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 50000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 37 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 50000 EUR
Повеќе 50000 €
Се продава Локал во Карпош 2 - P0346 ribbon

Шифра: P0346
369 m2, 1 , 4

Се продава локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 369 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 369 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Центар - Универзална Сала - P0268 ribbon

Шифра: P0268
145 m2, 5 , 3

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 145 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 255000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 255000 EUR
Повеќе 255000 €
Се продава Локал во Центар - P0318 ribbon

Шифра: P0318
120 m2, 1 , 1

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 120000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 120000 EUR
Повеќе 120000 €
Се продава Локал во Центар - P0343 ribbon

Шифра: P0343
37 m2, 1 , 1

Се продава наместен локал во Скопје, Центар со површина од 37 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 60000 EUR Se prodava namesten lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 37 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 127 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 130 m²
800 €
Се издава Канцеларија во Центар 358 m²
0 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 80 m²
400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.