Novel Real Estate Logo

S0459 - Продажба - Земјиште/Плац, Илинден

Општи информации:

Последна промена: 11/03/2022  
Населба: Илинден  
Локација:  
Површина: 2615 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 2615 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Илинден со површина од 2615 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Ilinden so povrshina od 2615 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Ilinden so povrshina od 2615 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links