Novel Real Estate Logo

Q0109 - Продажба - Магацин, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 27/03/2023  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 650 m²
Кат: приземје+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Вкупна површина на плац: 922 

Финансиски Информации:

Цена: 690000 €
Провизија:

Опис:

Се продава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 650 m2. Екстра: Цена: 690000 EUR
Se prodava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 650 m2. Ekstra: Cena: 690000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 133 m²
185000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 650 m2. Ekstra: Cena: 690000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links