Novel Real Estate Logo

P0318 - Продажба - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 13/05/2022  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 120 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 120000 €
Провизија:

Опис:

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 120000 EUR
Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 120000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 120000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links