Novel Real Estate Logo

P0266 - Продажба - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 13/09/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 98 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 174000 €
Провизија:

Опис:

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 98 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 174000 EUR
Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 174000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 174000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links