Novel Real Estate Logo

N0205 - Продажба - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 25/10/2023  
Населба: Центар  
Локација: бул.Свети Климент Охридски 
Површина: 66 m²
Број на соби:
Кат:
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 109000 €
Провизија:

Опис:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 66 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 109000 EUR
Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 66 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 109000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 66 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 109000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links