Novel Real Estate Logo

L1006 - Продажба - Куќа, Железара

Општи информации:

Последна промена: 21/11/2022  
Населба: Железара  
Локација:  
Површина: 272 m²
Кат: сут+пр+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 192м2 
Вкупна површина на плац: 300 
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 310000 €
Провизија:

Опис:

Се продава куќа во Скопје, Железара со површина од 272 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 310000 EUR
Se prodava kukja vo Skopje, Zelezara so povrshina od 272 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 310000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 127 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 130 m²
800 €
Се издава Канцеларија во Центар 358 m²
0 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 80 m²
400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Zelezara so povrshina od 272 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 310000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links