Novel Real Estate Logo

L0924 - Продажба - Куќа, Центар

Општи информации:

Последна промена: 15/09/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 882 m²
Кат:
Ентериер: Празен  
Двор: 130 
Вкупна површина на плац: 701 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се продава куќа во Скопје, Центар со површина од 882 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Двор. Цена: 0 EUR
Se prodava kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 882 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Dvor. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 882 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Dvor. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links