Novel Real Estate Logo

H0241 - Издавање - Деловен Објект, Визбегово

Општи информации:

Последна промена: 15/05/2023  
Населба: Визбегово  
Локација: бул. Јадранска Магистрала 
Површина: 1000 m²
Број на соби: 10 
Кат: приземје + 2 ката 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: да 
Клима:
Греење на струја:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава канцелариско-магацински простор во Визбегово, на главна улица.

Просторот располага со 400 м2 канцеларии и 600м2 магацински простор со сопствен поплочен двор.

Se izdava kancelarisko-magacinski prostor vo Vizbegovo, na glavna ulica.

Prostorot raspolaga so 400 m2 kancelarii i 600m2 magacinski prostor so sopstven poplochen dvor.

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se izdava kancelarisko-magacinski prostor vo Vizbegovo, na glavna ulica.

Prostorot raspolaga so 400 m2 kancelarii i 600m2 magacinski prostor so sopstven poplochen dvor.


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links