Novel Real Estate Logo

H0227 - Издавање - Деловен Објект, Лисиче

Општи информации:

Последна промена: 13/06/2022  
Населба: Лисиче  
Локација:  
Површина: 2080 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 6000 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава деловен објект во Скопје, Лисиче со површина од 2080 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links