Novel Real Estate Logo

G0180 - Издавање - Магацин, Маџари - Триангла

Општи информации:

Последна промена: 16/04/2024  
Населба: Маџари - Триангла  
Локација:  
Површина: 400 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Маџари - Триангла со површина од 400 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, Madjari - Triangla so povrshina od 400 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Madjari - Triangla so povrshina od 400 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links