Novel Real Estate Logo

G0173 - Издавање - Магацин, Ново Лисиче

Општи информации:

Последна промена: 22/02/2021  
Населба: Ново Лисиче  
Локација:  
Површина: 360 m²
Кат:  

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава магацин во Скопје, Ново Лисиче со површина од 360 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava magacin vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 360 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 360 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links