Novel Real Estate Logo

G0170 - Издавање - Магацин, Шуто Оризари

Општи информации:

Последна промена: 04/08/2020  
Населба: Шуто Оризари  
Локација: Шуто Оризари 
Површина: 200 m²
Кат:  
Ентериер: Празен  
Двор: 480 

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Шуто Оризари со површина од 200 m2. Екстра: Цена: 300 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, SHuto Orizari so povrshina od 200 m2. Ekstra: Cena: 300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, SHuto Orizari so povrshina od 200 m2. Ekstra: Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links