Novel Real Estate Logo

E2645 - Издавање - Канцеларија, Влае

Општи информации:

Последна промена: 10/07/2024  
Населба: Влае  
Локација:  
Површина: 90 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Влае со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 600 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Vlae so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Vlae so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links