Novel Real Estate Logo

E2547 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 16/06/2023  
Населба: Центар  
Локација: ул. 50 Дивизија 
Површина: 52 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Централно Парно:
Лифт:
Реновиран:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Реновиран. Цена: 350 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Renoviran. Cena: 350 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
380 €
Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 52 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Renoviran. Cena: 350 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links