Novel Real Estate Logo

E2400 - Издавање - Канцеларија, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 01/02/2023  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 175 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 80м2 
Клима:
Централно Парно:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 1100 €
Депозит: 1100 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 175 m2. Екстра: Клима, Реновиран, Централно Парно. Цена: 1100 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 175 m2. Ekstra: Klima, Renoviran, Centralno Parno. Cena: 1100 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
400 €
Се издава Стан во Жданец 80 m²
500 €
Се издава Стан во Аеродром 54 m²
400 €
Се продава Стан во Карпош 2 70 m²
127000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 175 m2. Ekstra: Klima, Renoviran, Centralno Parno. Cena: 1100 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links